Zdenačka Sloga ostala bez trenera, klupu napustio Danijel Ciglar: “Želim se posvetiti obitelji, za nogomet ima vremena”

Nogometni klub Sloga Zdenci ostao je u ovom zimskom prijelaznom roku bez prvog trenera Danijela Ciglara. Danijel je naime podnio ostavku na mjesto trenera, ali kako sam kaže, ne zbog nekih problema, nego jednostavno zbog obiteljskih razloga.

-Prije svega moram se od srca zahvaliti Nogometnom klubu Sloga i predsjedniku Darku Čišu za svu sreću koju su mi pružili i kao igraču i kao treneru. Sa Slogom sam osvojio i kao igrač i kao trener što s nijednim drugim klubom u životu nisam, oni su me i stvorili kao trenera i ovaj će klub uvijek biti u mom srcu. Došlo je jednostavno do nekog zasićenja u meni, više se ne mogu maksimalno posvetiti klubu i ekipi i kako ja nisam čovjek koji će polovično raditi svoj posao, posebno u ovakvom klubu kao što je Sloga, bolje je otići. Jednostavno se želim posvetiti obitelji, djeci, jer djeca rastu, a mene uz posao koji radim i uz nogomet gotovo nikada nema i to si više ne želim dopustiti. Trideset sam godina u nogometu i stalno sam bio negdje, a najmanje kod kuće. Obitelj i djeca su uvijek na prvom mjestu i zato sam odlučio posvetiti se njima i maknuti se od nogometa, za nogomet ima vremena – rekao je u dahu Danijel Ciglar.

Sloga sada traži trenera, a predsjednik Darko Čiš naglasio je kako će jako teško naći čovjeka, radnika i trenera kao što je bio Ciglar.

-Potpuno razumijem Danijela, ali s druge strane ne mogu reći koliko mi je žao što ga više nemamo kao prvog trenera jer takvog je prije svega čovjeka i nogometnog znalca jako teško naći. Od srca mu hvala za sve što je dao klubu i dečkima, ostavio je izniman ljudski i nogometni trag. Mi smo sada u potrazi za novim trenerom, vrtimo brojeve, ali sve što vrijedi, već je negdje angažirano. Svaki dan smo u kontaktu, tražimo čovjeka koji mora biti stručnjak i čovjek – poručio je predsjednik NK Sloge Darko Čiš.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content