Završio 27. Viroexpo: Evo kako je posljednjeg dana bilo na “ulicama sajamskog grada”

Da je Viroexpo već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, dokazalo je i ovogodišnje, 27. izdanje ovog sajma koje je na 21.000 četvornih metara izlagačkog prostora okupilo više od 500 izlagača.

Iz godine u godinu ne raste samo broj izlagača nego i posjetitelja, a sajam zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nosi naziv “sajam s dušom”.

U današnjem (nedjelja), ujedno i posljednjem danu ovogodišnjeg sajma ponovno je uživalo tisuće posjetitelja, a raznolik zabavni program na “ulice sajamskog grada” privukao je i velike i male.

Sajam je, kao i prethodna dva dana, svojim posjetiteljima ponudio brojne sadržaje, degustacije i sve ono što ga je kroz godine svrstalo u top tri najbolja hrvatska sajma.

Na “ulicama” su gosti mogli vidjeti dobro raspoloženog domaćina Mikeša, grofa i groficu Pejačević te sajamske maskote Virka i Virku. Na sajamskoj pozornici održan je i ovog puta raznovrsan program, a publiku je danas svojim nastupom oduševio i do suza nasmijao popularni hrvatski komičar Željko Pervan.

Posjetitelji su mogli uživati i u besplatnom fiš paprikašu, te ostalim ribljim delicijama koje su pripremili brojni članovi ribolovnih udruga i društava s područja Virovitičko-podravske županije.

Unutrašnji izložbeni prostor bio je ispunjen do posljednjeg milimetra, kao i vanjski, koji je ponudio velik izbor poljoprivrednih strojeva i mehanizacije. Kako je bilo, možete pogledati OVDJE.

Sajam godinama organiziraju Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

(www.icv.hr, foto: D. Domišljanović)

no images were found

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content