Saša Sambol i Ivica Ević novi treneri u Školi nogometa NK Virovitice

Već duže vrijeme u Školi nogometa NK Virovitica žele podići rad na višu razinu, a s tim ciljem ove zime u rad su uključena dva nova trenera.

Na početku svoje igračke karijere s NK Osijekom osvojio je naslov kadetskog i juniorskog prvaka. Kasnije je igrao 1. B, 2. i 3. HNL u osječkoj Olimpiji, Metalcu, orahovačkom Papuku, požeškoj Slavoniji i Virovitici, da bi igračku karijeru zaključio u klubovima s našičkog područja. Kao trener je radio u NAŠK-u, Vihoru iz Jelisavca i Zagorcu iz Beljevine. Preseljenjem u Viroviticu, ove zime se uključio u rad Škole nogometa NK Virovitica.

Ivica Ević bio je igrač Borca iz Bosanskog Šamca s kojim je igrao šesnaestinu završnice Kupa Jugoslavije sa zagrebačkim Dinamom 1990. godine. Pred preko pet tisuća gledatelja Dinamo je pobijedio rezultatom 7:0. Ratni vihor Ivicu Evića je donio u slatinski kraj, gdje je bio uspješni trećeligaški igrač. Završetkom igračke karijere radio je kao trener u Slatini, Suhopolju, Voćinu, Munji iz Velikog Rastovca, Crncu i Dinamu iz Josipova, a ove zime prihvatio je poziv NK Virovitice i vodi selekciju U-13.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content