PRIPREMNE UTAKMICE Paradinović i Ivačić “presudili” Suhopolju: Virovitica remizirala u Novskoj, Bratstvo uspješnije od Dinama iz Predavca

U subotu 10. veljače odigrano je nekoliko zanimljivih pripremnih nogometnih utakmica.

Trećeligaš Virovitica gostovao je kod četvrtoligaša Libertasa u Novskoj. Gosti su bili bolji, ali neprecizni. U nekoliko navrata pogađali su okvir vrata, no domaća mreža za njih je ostala “začarana” tako da je susret završio bez pogodaka.

Suhopolje je na stadionu Park ugostilo Ferdinandovac, a gosti su povezanijom igrom došli do uvjerljive pobjede 4:0. U prvom dijelu trostruki strijelac bio je Valentino Paradinović, dok je u drugom dijelu posao zaključio Josip Ivačić. 

Bratstvo je na svom Školskom vrtu u Gornjem Bazju svladalo kvalitetnu momčad Dinama iz Predavca 3:0. U prvom dijelu efikasan je bio domaći ubojiti dvojac Filip Rebić i Dino Milinović, dok je konačnih 3:0 postavio Leo Hokman s bijele točke. 

Po vjetrovitom vremenu na stadionu Antuna Tone Butorca igrali su domaći četveroligaš Slatina i drugoplasirana momčad Premijer županijske lige Mladost iz Čačinaca. Gosti su došli do minimalne pobjede zgoditkom Florijana Rupčića koji je iskoristio asistenciju Marina Čavića. Slatina je imala nekoliko odličnih prigoda, ali su njezini napadači bili neprecizni.

U Vukosavljevici su igrali domaći županijski prvoligaš Mladost i županijski premijerligaš Lukač 05. Utakmicu je obilježilo sedam pogodaka, a slavili su gosti s 5:2. Trostruki strijelac za goste bio je Josip Šoštar, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Antonio Babec i Antonio Jugović. Strijelci za Mladost bili su David Blatarić i Mateo Nemčec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content