Ovog vikenda igraju se brojne pripremne utakmice: Brtonigla gostuje u Rezovcu, na Školskom vrtu snage će odmjeriti Bratstvo i vukosavljevačka Mladost

Ovog vikenda igraju se brojne pripremne utakmice.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo će danas (subota) od 14 sati odmjeriti snage s Mladosti iz Vukosavljevice, dok će Rezovac na Laništu, u isto vrijeme, igrati protiv Brtoniglom iz Nove Vasi.

U 14 sati na teren će i Pitomača, a županijski trećeligaš gostuje kod Moslavine u Kutini. Virovitica će na Vegeški pola sata kasnije dočekati Mladost iz Kloštra Podravskog, dok će u isto vrijeme na stadionu Park igrati Suhopolje i Sloga iz Zdenaca.

U 15 sati Podgorje je domaćin Graničaru iz Okrugljače, a Voćin će ugostiti čačinačku Mladost.

Sutra u 14:30 sati igraju Omladinac i Gradina, Borova će ugostiti No Limit Tvin, a na stadionu Kurija u Kapela Dvoru, u 15 sati, igraju Dinamo i Hajduk iz Hercegovca.

Croatija je u Grabrovnici domaćin Dravi iz Podravskih Sesveta, u Sopju igraju domaći Podravac i Krčevina iz Čađavačkog Luga, dok će Bratstvo od 15 sati odigrati i drugu utakmicu ovog vikenda, također na domaćem terenu, a ugostit će momčad Ferdinandovca.

Susjedski derbi odigrat će Sveti Đurađ i milanovački Sokol, Lukač 05 dočekuje juniore Virovitice, a na teren će i dolački DOŠK koji će kod kuće igrati protiv feričanačkog FEŠK-a.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content