ZMNT “Antun Petras Ata”: CB Kod Franje nakon penala “slomio” virovitičke juniore, pogledajte koje su još ekipe izborile četvrtfinale

U popunjenoj Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici jučer (utorak) su odigrane prve četiri utakmice osmine finala Zimskog malonogometnog turira “Antun Petras Ata” u seniorskoj konkurenciji.

U prvoj utakmici juniori NK Virovitice iznenadili su iskusnu momčad Caffe bara Kod Franje iz Grubišnog Polja i poveli zgoditkom Josipa Tambića. Čvrstim obrambenim blokom “otupili” su napade momčadi iz Grubišnog Polja, koja nije uspjela postići zgoditak niti iz kaznenog udarca. Tek sedam minuta prije kraja utakmice Caffe bar Kod Franje došao je poravnanja pogotkom Tea Duvnjaka. U preostalom vremenu juniori NK Virovitice bili su bliže pobjedi, ali su u završnici bili neprecizni. Prišlo se izvođenju penala u čemu je iskustvo došlo do izražaja te se momčad Caffe bara Kod Franje ukupnim rezultatom 3:1 plasirala u četvrtfinale.

U drugoj utakmici Naturavita iz Pitomače pobijedila je Gumix Elastor iz Gradine 4:1. Dvostruki strijelac za pobjedničku momčad bio je Ivan Borna Jelić Balta, dok su po jednom mrežu Karla Udovičića pogodili Krunoslav Lilovac i Tomislav Kolar. Jedini zgoditak za Gumix Elastor postigao je Vladimir Puškarić.

Mladi igrači No Limit TVIN-a poveli su u susretu s ekipom The Room Instal Term pogotkom Dine Reščića. Dugo su odolijevali napadima iskusnijih suparnika, da bi na kraju igrači trenera Kristijana Brnadića došli do uvjerljive pobjede 6:1. Dva atraktivna zgoditak postigao je Nikola Suvajac, dok su po jednom mrežu Matka Juga pogodili Ivan Biondić, Krešimir Pipić, Patrik Kvrgnjaš i Nikola Plavšić.

Prvi dio posljednje utakmice večeri između Caffe bara Lopte iz Slatine i Caffe bara Park Racing teama Vuković iz Suhopolja, nakon čvrste i bespoštedne igre, završio je bez zgoditaka. Početkom nastavka Caffe bar Loptu u prednost je doveo Antonio Radonjić, dok je pobjedu svojim zgoditkom potvrdio Matej Kupres.

Večeras se igraju preostale četiri utakmice osmine finala. U 18 sati i 30 minuta igraju Error 404 Poljoprivreda Šimić i Pogrebni centar Lira. Marjan Meštar i Silosi Bjelovar igraju u 19 sati i 10 minuta, dok Dinamo TTIX i The Brick igraju u 19 sati i 50 minuta. U posljednjoj utakmici večeri u 20 sati i 30 minuta igraju Vodoinstalacije Tunić i Pikito.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content