“Zima 2023./2024.” u Orahovici: Druga pobjeda slatinskog Errora 404 i prolazak u drugi krug

Šesti je dan iza nogometaša sudionika 34. Malonogometnog turnira ”Zima 2023./2024.” u Orahovici. Dan je bio uglavnom rezerviran za mlađe dobne uzraste, ali odigrana je i po jedna veteranska i seniorska utakmica.

Na samom početku, u kategoriji igrača do 11 godina, Škola nogometa FEŠK Cafe bar Aloha bila je uvjerljiva protiv vršnjaka iz druge ekipe čačinačke Mladosti s konačnih 6:0, da bi u drugom susretu dana, onom igrača do 9 godina, Caffe bar Blues s minimalnih 1:0 svladao feričanački ŠN FEŠK Feraplast.

Ozbiljni dečki su potom u kategoriji do 13 godina svladali čačinačku Mladost, a potom je odigrana još jedna utakmica igrača do 11 godina u kojoj je ŠN FEŠK klesarstvo Gelo bio bolji od NK Munje s 3:1.

Nastavilo se utakmicom uzrasta do 13 godina u kojoj je ekipa NK Motičine AP Martinović svladala Trotterse s velikih 12:1, da bi u kategoriji do 15 godina Young boysi svladali ŠN FEŠK obrt M.A.L.I. s 2:1.

Kod igrača do 17 godina, u ogledu feričanačkih Škola nogometa, bolja je bila ona s podnaslovom OPG Lovaković s velikih 5:0, a u juniorskoj kategoriji još jedna drama. Naime, sastali su se Udruga Prijateljstvo Feričanci i IN-KOP i nakon 20 minuta nogometa završilo je 2:2. Uslijedila je duga serija šesteraca nakon koje je ekipa Prijateljstva bila bolja.

Veteranska utakmica još je jednom pokazala da onaj tko zna, zna bez obzira na godine. Susreli su se Cafe bar Aloha iz Feričanaca koju predvode Mario Prišć, Josip i Ivan Kapraljević, te orahovački Duhovi s Tomislavom Bušljetom i Marijom Dusparom. Žestoki okršaj znanja i kvalitete donio je nadmudrivanje i traženje greške protivničke obrane. Prva je sredinom drugog dijela popustila obrana Alohe, a iskoristio ju je Tomislav Bušljeta, da bi već minutu poslije Ivan Kapraljević mlađi sjajnim udarcem s distance poravnao. Rezultat se nije mijenjao, a nakon šesteraca bolji su bili Feričančani.

U jedinoj seniorskoj utakmici dana slatinski Error 404 Poljoprivreda Šimić bio je uvjerljiv protiv orahovačkog Bluesa s konačnih 4:0 i tako potvrdio i prolazak u drugi krug. 

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content