TRANSFER ZONA Nikola Plavšić nakon odlaska iz Pitomače: Hvala svima, ostajem veliki navijač kluba

Zimska stanka u nogometu polako se bliži kraju, a brojni klubovi odlučili su krenuti s pripremama za proljetni dio prvenstva. Isto tako, u četvrtak, 18. siječnja počinje i zimski prijelazni rok koji će trajati do 15. veljače.

U nogometnim kuloarima puno je ‘šuškanja’ i glasina, ali rijetki su transferi koji će na kraju biti i realizirani s obzirom da u tom razdoblju igrači mogu promijeniti svoj klub, ali samo uz suglasnost kluba za koji su trenutno registrirani. Svi oni kojima će ta ‘želja’ ostati uskraćena, morat će pričekati ljetni prijelazni rok.

Ipak, neki su igrači već dogovorili svoje transfere i odlazak u drugu sredinu, a jedan od njih je i Nikola Plavšić (25), koji će trećeligaša Pitomaču zamijeniti četvrtoligašem, Bilogorom ’91 iz Grubišnog Polja.

Plavšić je u Pitomači proveo šest godina, a posebno se pamte njegovi zgodici u polufinalnoj i finalnoj utakmici prošlosezonskog izdanja Županijskog nogometnog kupa.

-Želim se prije svega zahvaliti Nogometnom klubu Pitomača na prekrasnih šest nogometnih godina. Tamo sam proveo najljepše igračke dane, stasao prije svega kao nogometaš, ali i bolja osoba. Klub sam, nažalost, morao napustiti zbog poslovnih obveza, jer uz posao više nisam mogao toliko posvetiti prije svega treninzima i napornom radu koji zahtjeva trećeligaški nogomet. Pitomača će mi ostati u lijepom sjećanju, tamo sam stekao puno prijatelja, upoznao puno dobrih ljudi, igrao dobar nogomet, ali na kraju sam morao donijeti odluku da odlazim – rekao je Plavšić.

O Pitomači govori biranim riječima te naglašava kako je riječ o stabilnom i trenutno najozbiljnijem klubu u Virovitičko-podravskoj županiji i šire.

-O Pitomači doista mogu reći sve najbolje i pamtim samo najljepše, a ovim putem želim zahvaliti svima, predsjedniku Denisu Nemčeviću, treneru Ivanu Presečanu, trenerima s kojima sam ranije surađivao, kao i ljudima koji vode brigu o svlačionici i travnjaku. Svojim sada već bivšim suigračima želim puno sreće u nastavku sezone i tko zna, možda nam se negdje u budućnosti putevi opet sretnu i ponovno zaigram na pitomačkom gmanju – zaključio je Plavšić.

(www.icv.hr, ts)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content