Startale pripreme slatinskog četvrtoligaša, Krsnikova momčad bez promjena u nastavku sezone

Nogometni klub Slatina, član 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, danas (subota) je započeo s pripremama za drugi, odnosno proljetni dio nogometne sezone 2023./2024.

Treneru Darku Krsniku odazvalo se petnaest igrača, dok su ostali svoje odsustvo opravdali. Nakon kraćeg sastanka započeli su s prvim treningom, a trebali bi ih odraditi ukupno trideset, uz pet pripremnih utakmica.

– Zadovoljan sam odazivom igrača na prvu prozivku, a nekoliko ih je opravdano odsutno. U planu nam je 35 aktivnosti do početka drugog dijela prvenstva, od toga trideset treninga i pet utakmica s time da je posljednja kup utakmica protiv Gornjeg Miholjca. Kroz planirane aktivnosti ćemo nastojati što bolje pripremiti se da budemo opet konkurentni u prvenstvu te se pokušati popeti još koje mjesto na tablici. Prvu pripremnu utakmicu igramo 3. veljače u Gornjem Bazju, a potom slijede utakmice s Mladosti iz Čačinaca, FEŠK-om iz Feričanaca, pa utakmica u Rezovcu i za kraj kup utakmica – rekao je trener Krsnik.

Slatina pripreme 2

Krsnik je naglasio i kako pojačanja za proljetni dio prvenstva vjerojatno neće biti, jer je jako teško ishoditi istupnice igračima iz klubova za koje već nastupaju. Njegova je momčad, podsjetimo, jesenski dio sezone završila u zlatnoj sredini tablice, na 7. mjestu s 21 bodom.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content