Počele pripreme nogometaša Pitomače: Ciljevi su afirmacija mladih igrača i borba za sam vrh tablice

Nakon zimske pauze jučer (ponedjeljak) je oživjelo pitomačko Gmanje, a s pripremama za proljetni dio sezone započeli su novaci u 3. ligi Sjever- igrači Pitomače. Momčad trenera Ivana Presečana već je tijekom jeseni pokazala svoju kvalitetu te je na zimsku pauzu otišla s druge pozicije na tablici.

Na početku je sve pozdravio predsjednik kluba Denis Nemčević.

– Želimo igrati dobar nogomet, a ciljevi su nam afirmacija mladih igrača i klupske škole nogometa te da završimo u vrhu tablice. Ako nam se otvori mogućnost, pokušat ćemo napasti prvo mjesto koje nam u ovoj sezoni nije imperativ. Za svaki slučaj, prijavili smo se za licenciranje za 2. ligu. Plan nam je da u idućih godinu-dvije to i realiziramo- u uvodu je igračima rekao Denis Nemčević.

Nakon treninga svoje viđenje iznio je i trener Ivan Presečan.

– Cilj nam je “napasti” prvo mjesto. Imamo zaostatak od sedam bodova, ali u nogometu ništa nije nedostižno. Također, planiramo osvojiti Županijski nogometni kup, a uz to trebali bi od dvojice domaćih igrača napraviti standarde prvotimce. Za sada nemamo u planu dovoditi nova pojačanja. Istovremeno, klub su napustili naši dugogodišnji prvotimci Valentino Paradinović i Nikola Plavšić i ja im se zahvaljujem za sve što su učinili dok su bili ovdje- rekao je trener Ivan Presečan.

Prvu pripremnu utakmicu Pitomača će odigrati na nekom od terena u okolici s četvrtoligašem Borcem iz Imbriovca. Nakon toga se odlazi na mini pripreme u Polaču, gdje će igrati pripremnu utakmicu s Biogradom ili Zadrom. Uz to, dogovorene su utakmice s Tehničarom iz Cvetkovca, Ferdinandovcem i Graničarom iz Đurđevca.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Barčan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content