Odigrani susreti druge skupine futsal natjecanja za učenike srednjih škola: Finalni turnir izborile ekipe Gimnazije Petra Preradovića i Tehničke škole Virovitica

Danas (srijeda) je u sportskoj dvorani virovitičke Tehničke škole odigran drugi dio natjecanja u futsalu za učenike srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije. Odigrani su susreti druge skupine u kojoj su snage odmjerila četiri školska sportska društva: Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Tehnička škola Virovitica, Strukovna škola Virovitica i IOŠ Virovitica.

Nakon šest odigranih kola prvo mjesto pripalo je ekipi Gimnazije, drugo Tehničkoj školi, treće Strukovnoj i četvrto mjesto IOŠ Virovitica.

Prvoplasirana i drugoplasirana momčad izborile su nastup na finalnom turniru koji će biti odigran 29. veljače, a svoj nastup na završnom natjecanju izborile su i SŠ Stjepana Sulimanca Pitomača te SŠ Marka Marulića Slatina.

– Na oba natjecanja mogli smo uživati u kvalitetnim susretima i lijepim potezima koje su prezentirale sve ekipe, stoga možemo sa sigurnošću reći kako nas očekuje uzbudljiv završni turnir- istaknuo je Ivan Kelečić, tajnik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije.

REZULTATI DRUGE SKUPINE

Tehnička škola Virovitica – Strukovna škola Virovitica 0:0 (1:2)
IOŠ Virovitica – Gimnazija Petra Preradovića Virovitica 1:5
Strukovna škola Virovitica – Gimnazija Petra Preradovića Virovitica 0:3
Tehnička škola Virovitica – IOŠ Virovitica 3:0
IOŠ Virovitica – Strukovna škola Virovitica 2:3
Gimnazija Petra Preradovića Virovitica – Tehnička škola Virovitica 2:2

POREDAK
1. Gimnazija Petra Preradovića Virovitica
2. Tehnička škola Virovitica
3. Strukovna škola Virovitica
4. IOŠ Virovitica

(www.icv.hr, ŠSS VPŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content