Nastavljeno natjecanje na 34. “Orahovačkoj zimi”: Poznati svi parovi seniorskog četvrtfinala

Odigran je i 11. natjecateljski dan 34. malonogometnog turnira ”Zima 2023./2024.” u Orahovici. Nakon ovog dana poznati su svi seniorski četvrtfinalni parovi te parovi same završnice u ostalim kategorijama.

Prva utakmica dana bila je polufinalna u konkurenciji igrača do 9 godina u kojoj su se sastali orahovački Caffe bar Blues i NK NAŠK iz Našice. Našičani su bili uvjerljivi i slavili s visokih 7:0. Druga utakmica dana trebala je biti seniorska i to skupine E između orahovačkih Duhova i Caffe bar Willya bistro Kody Ćeralije, no potonja momčad se nije pojavila na parketu pa su Duhovi dobili utakmicu bez borbe s 3:0.

I nastavak je donio seniorsku utakmicu, ali skupine D u kojoj je momčad Kutjeva pokazala klasu i uvjerljivo svladala našičku IGMA PVC stolariju s 10:1 uz četiri pogotka Karla Antunovića.

Dan je nastavljen četvrtzavršnicom u konkurenciji juniora i to srazom čačinačkog IN-KOPA i motičanskih Vugora. U odličnoj utakmici zasluženo su na kraju slavili Čačinčani s konačnih 3:1.

Uslijedile su dvije poluzavršnice u kategoriji do 11 godina. U prvoj utakmici igrali su Škola nogometa FEŠK Caffe bar Aloha i prva ekipa čačinačke Mladosti. Mališani su pokazali zavidan talent i veliku želju, a niti drame nije nedostajalo. Poveli su Feškovci pogotkom Vidakovića, da bi ubrzo Mladost poravnala sjajnim pogotkom Lukića iz slobodnog udarca. I kad se očekivao remi na poluvremenu, u doslovno posljednjoj sekundi grešku obrane
Mladosti koristi Benotić i zabija, pokazalo se na kraju, pobjedonosni pogodak.

U drugoj poluzavršnici ovog uzrasta jedan je pogodak odlučio pobjednika između Škole nogometa FEŠK Klesarstvo Gelo i NK NAŠK-a. Našičanin Šnajder donio je pobjedu svojoj momčadi.

Svoju četvrtzavršnicu potom su odigrali igrači do 13 godina u utakmici u kojoj su virovitički Ozbiljni dečki deklasirali Troterse s čak 13:0 uz pet pogodaka Markotića.

Četvrtzavršnicu su potom odigrali i juniori i to je bio ogled Udruge Prijateljstvo Feričanci i NK Sloge Caffe bar Bum Zdenci. Pogodak Mendroša donio je pobjedu Feričančanima i plasman u poluzavršnicu.

Posljednju utakmicu dana odigrali su seniori u skupini D gdje je momčad Lješnjak uniteda iz Čačinaca bila bolja od Legionara Feraplast iz Feričanaca s 3:1.

Podsjetimo, seniori su drugi krug igrali u dvije skupine po četiri momčadi i svi su prošli dalje u četvrtzavršnicu, a kroz skupine je bila borba za plasman.

Nakon svih utakmica poznati su i svi četvrtzavršni parovi koji će se sučeliti u petak 12. siječnja, a igraju: Lješnjak united i Error 404 Poljoprivreda Šimić, Kutjevo i Buffet Munja, CB Willy Bistro Kody i Legionaro Feraplast, te Duhovi i IGMA PVC stolarija.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content