Kadeti MNK Slatine poraženi u uzvratnoj utakmici u Vinkovcima: Slatinčanima na kraju pripalo četvrto mjesto u Regiji Istok

Nakon što su na domaćem terenu u prvoj utakmici Playoffa za treće mjesto remizirali 1:1, malonogometaši Slatine u uzvratnoj utakmici u Vinkovcima poraženi su od Aurelije rezultatom 6:4 te im je u konačnici pripalo četvrto mjesto u Regiji Istok.

Iako je domaća momčad povela u trećoj minuti golom Nike Pajvančića, Slatinčani su uzvratili deset minuta kasnije preko Antonia Trupine koji je pogodio za 1:1. Samo minutu kasnije Aurelija još jednom vodi zahvaljujući Ivanu Komesaroviću, no početkom drugog dijela prednost se preselila na stranu Slatine za što su bili zaslužni Ivan Šabić i Toni Demeter.

Radost u gostujućim redovima nažalost nije dugo trajala. Marin Miličević s dva svoja pogotka dovodi Aureliju do 4:3, no niti onda se gosti nisu predavali već su došli do novog izjednačenja golom Petra Ključeca.

Do isteka vremena ostalo je svega tri minute, ali Slatina u ovoj utakmici nije izdržala do samog kraja. Vinkovčani su do nove prednosti došli u 28. minuti golom Mihaela Luketina Milunovića, dok je “točku na i” stavio Martin Knežević u posljednjoj minuti utakmice.

Slatinčani će tako u nastavku sezone igrati jednokružno natjecanje s preostalim ekipama koje se nisu plasirale u kadetsku 1. HMNL, tako da će imati priliku stjecati dodatno iskustvo i “brusiti” formu.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content