ZMNT “ZIMA” ORAHOVICA Kutjevčanin Karlo Antunović zabio osam pogodaka, našička IGMA PVC nadigrala orahovački Caffe bar Blues

Odigran je drugi natjecateljski dan 34. malonogometnog turnira “Zima 2023./2024.” u Orahovici.

Igralo se i drugog dana u gotovo svim kategorijama, a u onoj najatraktivnijoj, seniorskoj, odigrana su dva susreta. Krenimo redom, prvi susret dana odigrali su najmlađi, uzrast do 9 godina, NK Slatina II i Caffe bar Blues Orahovica. Utakmica je završila bez golova, a u raspucavanju sa šest metara za plasman bolji su bili Orahovčani.

U konkurenciji do 11 godina ŠN Slatina s 5:0 pobijedila je NK Mladost Čačinci II, dok su u uzrastu do 13 godina Ozbiljni dečki Virovitica i Miševi Orahovica remizirali 1:1, a mirniji u “penalima” bili su Orahovčani.

U juniorskoj kategoriji odigrana su dva susreta, prvo je ekipa Udruge Prijateljstvo Feričanci svladala NK Munju iz Velikog Rastovca s 2:1, a potom je u odličnoj utakmici i pogotkom doslovno u posljednjoj minuti susreta slatinski Caffe bar Bolero slavio nad NK Slogom Caffe barom Bum Zdenci s konačnih 2:1.

U prvoj veteranskoj utakmici ovogodišnjeg turnira sastali su se Duhovi Orahovica i Vaser vaga Glasovac Zdenci. Vidjelo se da i u onim “starijim” nogama ima “dinamita” jer bilo je lijepih poteza i pogodaka, a slavili su na kraju Orahovčani s 2:1.

U prvoj seniorskoj utakmici i to skupine A sastali su se NK Kutjevo predvođeno gradonačelnikom Josipom Budimirom i Grinch united Zdenci. Kutjevčani su bili znatno bolji i odnijeli ogromnu pobjedu od čak 14:0, a posebno se istaknuo Karlo Antunović koji je mrežu Zdenčana zatresao čak osam puta.

U drugom seniorskom ogledu, a bila je to utakmica skupine B, igrali su orahovački Caffe bar Blues i IGMA PVC stolarija Našice. Lijepa utakmica s puno dobrih poteza i lijepih pogodaka završila je na strani Našičana s konačnih 5:2 uz četiri pogotka Hovanjeca.

Rezultati:

U-9 NK Slatina II – Caffe bar Blues 0:0 (p 1:2)

U-11 ŠN Slatina – NK Maldost II 5:0

U-13 Ozbiljni dečki – Miševi 1:1 (p 2:3)

JUNIORI Udruga Prijateljstvo – NK Munja 2:1

JUNIORI CB Bolero – NK Sloga CB Bum 2:1

SENIORI A Grinch united – NK Kutjevo 0:14

SENIORI B IGMA PVC Stolarija – CB Blues 5:2

Današnji (četvrtak), treći dan turnira počinje u 17:15 sati. U nastavku donosimo raspored osigravanja.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Raspored cetvrtak

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content