ZMNT “Antun Petras Ata”: Vodoinstalacije Tunić i Caffe bar Park Racing team Vuković remizirali u utakmici s 10 golova: Dinamo TTIX preokretom do pobjede protiv Požara

Treći dan Zimskog malonogometnog turnira “Antun Petras Ata” u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitice, pred oko 600 gledatelja, donio je pregršt zanimljivih i neizvjesnih utakmica.

Prvi susret u seniorskoj konkurenciji nije odigran budući da momčad Kristal Fenster iz Voćina nije doputovala, tako da je The Brick do prvih bodova došao bez borbe.

U svom prvom nastupu Marjan Meštar došao je rezultatom 2:1 do pobjede nad Pikitom. Pikito je poveo zgoditkom Mateja Dorinke, dok su preokret i pobjedu Marjan Meštru donijeli Slaven Marković i Ronaldo Rengel.

Ekipa Vodoinstalacije Tunić pobijedila je Caffe bar Cortina Gradina 4:2. Dva gola za pobjedničku momčad postigao je Nebojša Karamarković, dok su po jednom precizni bili Sebastijan Perić i Ivan Jaković. Dvostruki strijelac za Caffe bar Cortina Gradina bio je Patrik Bazijanac.

Caffe bar Lopta iz Slatine, predvođena raspoloženim Patrikom Fotezom, Mateom Jerešićem, Matejom Kupresom, Goranom Radonjićem i Tomislavom Giberom, došla je do uvjerljive pobjede nad SRK-om 11:0.

U svojoj drugoj utakmici večeri Vodoinstalacije Tunić povele su u ogledu s Caffe barom Park Racing teamom Vuković iz Suhopolja 4:0. Tri zgoditaka postigao je Nebojša Karamarković, a jednom je Marija Maroševića svladao Ivan Jaković. Suhopoljčani se nisu predavali. Zgodicima Mihaela Vukovića, Tonija Hudoletnjaka i Dominika Hodaka smanjuju zaostatak na 4:3. Ivan Jaković postiže peti zgoditak za Vodoinstalacije Tunić, a do kraja Dominik Hodak i Toni Hudoletnjak donose bod Caffe baru Park Racing team Vuković. Obje momčadi imale su priliku doći do pobjede, ali je ostalo 5:5.

U posljednjoj utakmici večeri iskusna momčad Požara povela je zgoditkom Filipa Škare. Dinamo TTIX iz Kapele Dvora ima terensku inicijativu, a Požari i dalje prijete iz opasnih kontri. Ipak Dinamo TTIX dolazi do preokreta i pobjede 3:1 zgodicima
Vlatka Lacha, Renea Prugovečkog i Frana Pristera.

Večeras se ponovno očekuju zanimljive utakmice. Posebno izdvajamo ogled polufinalista turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači Naturavite i The Room Instal Terma, te susret za prvo mjesto u skupini F.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content