ZMNT “ANTUN PETRAS ATA” Naturavita dvaput slavila u istoj večeri, trijumfirali i razigrani juniori Virovitice

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici jučer (subota) su odigrane utakmice drugog dana Zimskog malonogometnog turnira “Antun Petras Ata”.

U prvoj utakmici seniorske konkurencije Naturavita je došla do uvjerljive pobjede nad Kristal Fensterom rezultatom 8:1.

Gumix Elastor bio je još uvjerljiviji u ogledu s ekipom SRK, pobijedio je 11:0.

U derbiju večeri, Naturavita je bolju igru protiv momčadi The Brick u prvom dijelu materijalizirala prednošću 2:0 zgodicima Ivana Borne Jelića Balte i Krunoslava Lilovca. U nastavku su igrači The Bricka visokim presingom krenuli po promjenu rezultata, ali su tek u posljednjoj minuti uspjeli smanjiti na 2:1 pogotkom Stjepana Čička.

Juniori NK Virovitice ponovno su pokazali svoju kvalitetu. Prvi dio susreta s iskusnom momčadi Caffe bar Park Racing team Vuković završio je bez pogodaka. U nastavku je David Pelc doveo juniore u prednost. Atraktivnim pogotkom Toni Hudoletnjak poravnao je na 1:1, dok je na isti način uzvratio Tambić za konačnih 2:1.

Momčad Caffe bara Lopta iz Slatine povela je u ogledu sa Silosima Bjelovar 2:0 zgodicima Patrika Foteza i Matea Jerešića. Do kraja su Bjelovarčani zgodicima Jakova Mihekovca i Ivana Cvjetojevića uspjeli doći do remija 2:2.

Turnir se nastavlja u utorak, 26. prosinca.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Rezultati subota

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content