Sjednica Izvršnog odbora ŽNS VPŽ: Nove lige su pun pogodak, a svi klubovi dobit će medicinske torbe

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici jučer (četvrtak) je održana sjednica Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Virovitičko–podravske županije.

Jednoglasno su usvojena izvješća – povjerenika za natjecanje 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica Krunoslava Moslavca, povjerenika za natjecanje seniorskih županijskih nogometnih liga te kup natjecanja Damira Vargovića, povjerenika za natjecanja liga mladih dobnih uzrasta te veteranske lige Željka Moslavca, povjerenika za suđenje Kristijana Struse i županijskog disciplinskog suca Tihomira Majstorovića.

-Gledajući na kvalitetu nogometa te povećan broj gledatelja na svim utakmicama, posebice u Premijer i 1. županijskoj nogometnoj ligi, možemo reći da su svi shvatili kako je formiranje novih liga bio pun pogodak – naglasio je Damir Vargović, s čime su se u raspravi suglasili svi nazočni.

Planirani početak proljetnog dijela natjecanja je prvi vikend u ožujku, kada bi se trebale odigrati utakmice 3. kola Županijskog nogometnog kupa, a vikend nakon toga trebalo bi početi natjecanje u 4. nogometnoj ligi BJ-KC-VT te Premijer i 1. županijskoj nogometnoj ligi. Naravno, moguće su korekcije ako budu loše vremenske prilike.

-Nastavljamo s pomaganjem svim klubovima na području naše županije. Nakon kompleta pomagala za treninge, dresova, mreža za golove te korner zastavica i markirera, prije početka proljetnog dijela natjecateljske sezone svi klubovi dobit će medicinske torbe s opremom za prvu pomoć na utakmicama – najavio je član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić.

IMG 9150

Na kraju je ponovno naglašeno da će biti nulta točka tolerancije na svako nasilje, diskriminaciju te nepoštivanje fair playa.

-Ovom prigodom svim nogometašima i nogometnim djelatnicima želim sretan Božić, puno zdravlja i uspjeha, posebice na nogometnim terenima u novoj 2024. godini – zaključio je Bukvić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content