Poznati polufinalisti ovogodišnjeg izdanja zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević”

Proteklog vikenda, na zimskom malonogometnom turniru “Nikola Nemčević”, koji se u organizaciji Nogometnog kluba Pitomača igra u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića, odigrane su utakmice drugog kruga.

U subotu, 9. prosinca Caffe bar American s visokih 7:2 nadigrao je Caffe bar Sport, Caffe bar Plus bio je bolji od Duge 1 rezultatom 4:2, No Limit TVIN slavio je kontra ekipe Auto Lončar s 3:2, dok je Ramb Team “deklasirao” Caffe bar Ritual sa 6:0.

U nedjelju, 10. prosinca odigrane su četvrtfinalne utakmice.

U pobjedi ekipe Instal Term nad No Limit TVIN-om (5:2), po dva zgoditka za pobjedničku momčad postigli su Rok Horaček i Ivan Biondić, dok je jednom strijelac bio Patrik Kvrgnjaš. Strijelci za “Akademce” bili su Dino Reščić i Tomislav Filipović.

Branitelj naslova Naturavita pobijedila je Ramb Team također rezultatom 5:2. Zgoditke za Naturavitu postigli su Ante Pavličević, Tomislav Kolar, Deni Hajdarević, Krunoslav Lilovac i Borna Vidiček, dok su zgoditke za Ramb Team postigli Marko Matančić i Andrej Štetić.

Caffe bar Plus bio je bolji od Vina Koren s 3:1. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Ivan Peršinović, Sven Brusač i Zlatko Topolčić, dok je jedini strijelac za Vina Koren bio Vjekoslav Belobrk.

Do najuvjerljivije pobjede četvrtfinala došla je momčad Duga 2 koja je svladala Caffe bar American rezultatom 7:2. Dva pogotka za pobjednike postigao je Marin Zdelar, dok su se po jednom u strijelce upisali Alen Jantol, Ivan Stjepić, Boško Kosanović, Matej Babić i Denis Hodak. Pogotke za Caffe bar Amarican postigli su Mihael Vrbanić i Mario Novak.

Rezultati:

Instal Term – No Limit TVIN 5:2

Naturavita – Ramb Team 5:2

Vina Koren – Caffe bar Plus 1:3

Duga 2 – Caffe bar American 7:2

U subotu, 16. prosinca je završni dan turnira, kada se igraju polufinalne utakmice te susreti za poredak. Početak je u 17 sati.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content