Odigran prvi natjecateljski dan 34. malonogometnog turnira “Zima” u Orahovici: Legionari Feraplast uvjerljivi protiv slatinskog Bolera uz tri pogotka Petra Špoljarića

Započeo je najdugovječniji malonogometni turnir u Slavoniji, orahovačka “Zima” po 34. puta otvorila je svoja vrata vrhunskim majstorima nogometa na parketu. Prvog dana odigrane su samo dvije seniorske utakmice i to skupine C, dok su ostale bile rezervirane za mlade uzraste.

Sve je počelo s najmlađima, u kategoriji igrača do 9 godina ŠN FEŠK Auto Vukoja Feričanci uvjerljivo je svladala NK Slatinu 1 s 8:0 uz čak pet pogodaka Horvata.

U kategoriji do 11 godina Škola nogometa FEŠK Klesarstvo Gelo i NK Mladost Čačinci remizirali su 2:2, dok je u raspucavanju sa šest metara bila bolja momčad iz Feričanaca.

Iste momčadi sastale su se i u kategoriji do 13 godina i remi je ponovno bio krajnji ishod – 1:1, dok su ovog puta Čačinčani bili mirniji sa šest metara.

U utakmici uzrasta do 15 godina NK Mladost Čačinci svladala je Young Boyse iz Našica sa 6:0.

U konkurenciji juniora odigrane su dvije utakmice. U prvoj je u čačinačkom ogledu Autodijelova Hećimović i IN-KOP-a slavila momčad Autodijelova, a u drugoj utakmici između Vugora iz Donje Motičine i NK Sloge Caffe bara BUM Zdenci odlučio je pogodak Batraca u posljednjim skeundama prvog dijela susreta.

Seniorski dio ove godine otvorile su momčadi skupine C, u prvom ogledu momčad Legionara Feraplast iz Feričanaca bila je uvjerljiva protiv Caffe bara Bolero Slatina s krajnjih 7:1 uz hattrick Petra Špoljarića. U posljednjoj utakmici dana Buffet Munja Veliki Rastovac slavio je nad Caffe barom Bum Zdenci s 4:0 uz po dva pogotka Luke Vide i Matajije.

Rezultati:

U-9 NK Slatina 1 – ŠN FEŠK Auto Vukoja Feričanci 0:8

U-11 ŠN FEŠK Klesarstvo Gelo – NK Mladost Čačinci 2:2 (p 5:4)

U-13 ŠN FEŠK Caffe bar Sfera – NK Mladost Čačinci 1:1 (p 3:4)

U-15 Young Boys Našice – NK Mladost Čačinci 0:6

JUNIORI Autodijelovi Hećimović – IN KOP 3:2

JUNIORI Vugori – NK Sloga CB Bum 1:0

SENIORI C CB Bolero – Legionari Feraplast 1:7

SENIORI C Buffet Munja – NK Sloga CB Bum 4:0

Danas (srijeda) u orahovačkoj sportskoj dvorani Školskog centra natjecateljski dan počinje u 17 sati, a raspored donosimo u nastavku.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

MNT Zima srijeda

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content