Odigran četvrti dan 34. malonogometnog turnira u Orahovici: Prošlogodišnji pobjednik Lješnjak United pobjedom krenuo u ovogodišnji turnir

Odigran je i četvrti natjecateljski dan 34. Malonogometnog turnira u Orahovici. Dan je ponovno ponudio pregršt lijepih poteza, zanimljivih i neizvjesnih završnica, odličnih pogodaka i obrana vratara.

Sve je počelo utakmicom uzrasta do 9 godina između vršnjaka NK NAŠK-a i Škole nogometa FEŠK Auto Vukoja. Najmlađi su pokazali puno borbe i veliku želje, a na kraju je minimalno bolja bila momčad iz Feričanaca s konačnih 2:1.

Uslijedile su dvije utakmice igrača do 11 godina, a nakon prve vukle su se neke polemike. Naime, Munja je pobijedila Papuk s 2:1, no organizator je dobio informaciju o nastupu starijeg igrača u redovima Munje pa je uložena žalba, a disciplinski postupak je u tijeku.

U drugoj utakmici ovoga uzrasta Škola nogometa FEŠK Caffe bar Aloha je bila bolja od motičanskih Vugora PCI Express s 4:1, a potom je u ogledu igrača do 13 godina Škola nogometa FEŠK Caffe bar Sfera svladala Ozbiljne dečke s konačnih 3:2.

Momčad iz Feričanaca slavila je i u uzrastu do 15 godina. Naime, momčad ŠN FEŠK “M.A.L.I.” obrt bila je bolja od vršnjaka Young Boysa iz Našica s 2:1.

U ogledu mladih igrača do 17 godina sastali su se NK Sloga Caffe bar Bum i ŠN FEŠK OPG Lovaković. Nakon odlične utakmice na kraju je slavila ekipa ŠN FEŠK s konačnih 3:2.

Juniori su odigrali dvije utakmice. U prvoj je IN-Kop bio bolji od NK Munje s 5:0, a u drugom ogledu dvije podjednako jake momčadi NK Mladost Autodijelovi Hećimović minimalno je svladala vršnjake iz Udruge prijateljstvo Feričanci s 1:0.

Na kraju dana odigrane su tri seniorske utakmice i to po jedna iz skupina A, B i C. Prva je bila ona iz skupine C gdje su feričanački Legionari Feraplast bili uvjerljivi protiv NK Sloge Caffe bar Bum s konačnih 7:0 uz tri pogotka Jakova Bilića.

Skupina B bila je slijedeća i to s prvim nastupom prošlogodišnjeg pobjednika Lješnjak Uniteda iz Čačinaca u ogledu protiv IGMA PVC stolarije iz Našica. Lješnjak je na kraju slavio s 3:1 i tako pobjedom krenuo u ovogodišnji turnir.

Na kraju dana odigrana je i utakmica skupine A s također prvim nastupom Caffe bar Wiilya bistro Cody koji su bili uvjerljivi protiv Grinch Uniteda iz Zdenaca s 11:0 uz četiri pogotka Franje Perića. 

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content