Nemojte propustiti priliku za najbolji doček Nove godine: Požurite i rezervirajte svoje mjesto u virovitičkom restoranu INfinity

Iza njih su tek dvije godine, a polako, ali sigurno su postali sinonim za mjesto koje je “in” i “fino”.

Vjerujemo kako sada već svi znaju za restoran “INfinity” koji poslužuje beskonačno dobra jela na adresi Matije Gupca 56 u Virovitici. Prije dva tjedna restoran je otvorio i grijanu terasu, a na taj način povećan je kapacitet sjedećih mjesta za još 60 osoba.

-Zbog potražnje i upita gostiju proširili smo i zatvorili našu terasu. Tako da ove zime gosti mogu uživati u grijanom prostoru koji ima kapacitet do 60 osoba. Želim se zahvaliti svima koji su se pridružili našem slavlju prilikom otvaranja. Prošli vikend odradili smo prve veće domjenke te se ujedno zahvaljujemo i gostima na ukazanom povjerenju. Imamo još nešto slobodnog termina pa nas svi zainteresirani još mogu kontaktirati i rezervirati svoje mjesto – rekla nam je vlasnica Sanja Kostadinović.

Iza njih su, kao što je već spomenuto, dvije godine kulinarske strasti i neprekidne predanosti gostima.

-Drago nam je što su gosti prepoznali naš trud i rad te što biraju INfinity za proslavu svojih najljepših trenutaka kao što su rođendani, godišnjice, krštenja, pričesti, krizme, obljetnice mature, domjenke te poslovne ručkove. Našim ambijentom i ponudom jela upravo to smo željeli postići, šarm i ugodnu atmosferu kako bi postali adresa za obiteljska okupljanja i prijateljska slavlja – dodala je Sanja.

Uputila je i zahvale svim njihovim gostima i onima koji će to tek postati, prije svega na ukazanom povjerenju, kao i njihovim suradnicima na uzajamnoj kvalitetnoj suradnji te zaposlenicima na trudu i radu.

-Iza nas su brojni izazovi, ali u srcima nosimo beskonačno mnogo lijepih trenutaka. Hvala svima koji su nam pohvalama, dobronamjernim savjetima, ali i konstruktivnim kritikama dali vjetar u leđa. Svi znamo onu poslovicu “Tko radi taj i griješi”, ali iz grešaka treba znati izvući ono najbolje, a naš tim uvijek radi na tome – zaključila je vlasnica restorana INfinity.

Ovu prigodu iskoristila je kako bi sve zainteresirane pozvala da upravo u restoranu INfinity, u ugodnom ambijentu i pravoj blagdanskoj atmosferi, dočekaju Novu 2024. godinu.

-Cijena novogodišnje večere koja se sastoji od predjela, glavnog jela s prilogom, salate i deserta iznosi 40 eura po osobi, ako ste i za hladnu suhomesnatu platu tada je cijena 45 eura po osobi. Zabavlja nas talentirani Dominik Heštera, one-man band show. Svim ljudima dobre volje želimo blagoslovljen Božić te uspješnu i sretnu novu godinu – poručila je Sanja Kostadinović.

Broj za rezervaciju mjesta je 098/ 866 – 621. Javiti im se možete i putem Facebook stranice te Instagram profila.

(promo)

Infinity 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content