I ove godine najavljuju spektakl: U tijeku prijave za 5. Božićnu malonogometnu ligu u Grubišnom Polju

Ove godine u Grubišnom Polju održat će se 5. Božićna malonogometna liga, koja će se igrati u periodu od 18. do 26. prosinca.

Turnir će se igrati sistemom 5+1, a kotizacija iznosi 120 eura. Prijave za turnir otvorene su do petka, 15. prosinca, dok je izvlačenje skupina na rasporedu dan kasnije, 16. prosinca.

Nagradni fond ove godine iznosi 3.000 eura. Pobjednik turnira osvaja glavnu novčanu nagradu u iznosu 2.000 eura, drugoplasirana ekipa odnijet će 800 eura, za trećeplasiranu ekipu rezervirano je 400 eura, dok će četvrtoplasirana momčad osvojiti 120 eura.

Po pobjedu i glavnu nagradu 18. prosinca krenut će hakleri ne samo iz Grubišnog Polja i okolice, nego i iz Zagreba, Bjelovara, Garešnice, Daruvara, Virovitice…

Za turnir se možete prijaviti na brojeve mobitela: 099/ 639 7662 (Matej) ili 099/ 827 8355 (Karlo).

-Kod nas je odaziv uvijek odličan, sistem smo prilagodili ekipama, jedna grupa igra se u jednom danu, a završnica, od četvrtfinala, također se igra u jednom danu. Tako se u dva dana može osvojiti turnir, a taj način igranja odgovara ekipama koje dolaze iz daleka. Uglavnom, izlazimo u susret oko termina igranja i to je prošlih godina jako dobro funkcioniralo, a vjerujemo da će tako biti i ovog puta – poručuju organizatori.

Glavni organizator, kao i prijašnjih godina, je Udruga mladih Grubiša, a turnir se održava uz pomoć Grada i Sportske zajednice Grubišno Polje.

Podsjetimo, prošlogodišnji turnir osvojila je ekipa Grđo Brick, drugi su bili malonogometaši Caffe bara “Kod Franje”, a trećeplasirani “Pola trade”.

(www.icv.hr, Udruga mladih Grubiša)

Bozicna

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content