Božićni ugođaj na svakom stolu: Virovitičke „Katarine“ prikupile kolače za korisnike Pučke kuhinje

Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” nastavile su sa svojom dugogodišnjom akcijom prikupljanja božićnih kolača za najpotrebitije. Zajedno s „Katarinama“ iz okolnih općina prikupile su i upakirale 200 kutija kolača.

Slatki paketi bit će podijeljeni korisnicima Pučke kuhinje o kojima brine Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica. Tako će uz blagdanski obrok svaki korisnik dobiti i kutiju božićnih kolača.

U ovu akciju članica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ uključili su se i slastičarski obrt „Slatki san“ iz Pitomače te slastičarnica „Dora“ i Kavana Medena iz Virovitice. Zahvaljujući  svima njima i ove će godine blagdanski obrok onih koji su u teškim životnim situacijama biti bogatiji uz tradicionalne božićne kolače.

Akciju je podržao i gradonačelnik Virovitice, ujedno i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ivica Kirin zahvalivši „Katarinama“ što su svoje vrijeme odvojile za one najpotrebitije.

Svim članicama, kao i slastičarnama koje su se uključile u akciju, zahvalili su i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Nikola Slavić te predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ VPŽ  Sanja Kirin i predsjednica virovitičkih „Katarina“ Vlasta Honjek-Golinac uz naglasak kako ovaj mali znak pažnje nekome znači mnogo.

(Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski”) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content