Tjedan za obitelj: Župa sv. Roka poziva vjernike na klanjanje i molitvu

Župa sv. Roka Virovitica organizira molitveni tjedan za obitelj, koji će trajati od ponedjeljka, 6. do petka, 10. studenog, kada će kroz cijeli dan, od 7 do 18.30 sati biti izloženo Presveto otajstvo s molitvenom nakanom za očuvanje brakova i obitelji.
 
-Za vrijeme izloženog Presvetog otajstva već unaprijed predbilježeni klanjatelji bit će prisutni prema napravljenom rasporedu u izmjeni svaki sat vremena, no svi se možete uključiti u vama prikladno vrijeme. Provedite malo vremena uz Gospodina za svoju obitelj, ali i za sve druge. Molimo za sve parove na području grada Virovitice i šire da Gospodin utvrdi brakove i da se smanji stopa razvoda.
 
U molitvu uključujemo i sve mlade koji se pripremaju za sakrament braka, neka se kao budući supružnici već sada utvrđuju u Duhu kako bi njihov budući brak bio izgrađen na črvstoj Stjeni.
 
Molimo za i sve mlade koji još ne razmišljaju o braku, ali da već sada dostojno žive u svijesti da će i za njih doći vrijeme bračnog zajedništva- pozvali su virovitički franjevci na molitvu u tjednu koji dolazi. 
(www.icv.hr, Župa sv. Roka Virovitica) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content