Malonogometaši Slatine upisali velike pobjede na domaćem terenu: Kadeti bolji od Aurelie Futsal, a juniori od Osijeka

Kadeti i juniori MNK Slatine upisali su proteklog vikenda dvije pobjede protiv jakih suparnika. U dvorani SŠ Marka Marulića kadeti su ugostili Aureliu Futsal, a juniori Futsal klub Osijek.

Na teren su prvo istrčali kadeti. Autogolom Leona Kralja Aurelia je povela nakon 10 minuta igre te su tu prednost zadržali do odlaska na odmor, no u nastavku utakmice Slatinčani su došli do preokreta i tri boda. Prvo je u 17. minuti izjednačio Antonio Trupina, dok je u 23.  konačan rezultat postavio Ivan Šabić. Bila je ovo druga pobjeda kadeta u četiri odigrane utakmice te se trenutno nalaze na šestom mjestu prvenstvene ljestvice.

Nakon 20 minuta igre u juniorskoj utakmici mreže su mirovale, a tada se za vodstvo domaće momčadi pobrinuo Martin Tunić. Šest minuta kasnije za 2:0 poentirao je Tin Cader, dok je u 33. poraz Osijeka ublažio Mislav Šošić. Slatinčanima je ovo bila prva ovosezonska pobjeda u tri odigrane utakmice te su trenutno sedmoplasirana momčad prvenstva.

Velik obol pobjedama dali su i vratari, Marko Kramarić kod kadeta i Renato Lukaček kod juniora, koji su upisali po 15 obrana.

Juniorsko i kadetsko prvenstvo nastavlja se idući vikend. Kadete očekuje gostovanje u Slavonskom Brodu kod MNK Broda 035, dok juniori gostuju u Vinkovcima kod MNK Aurelie Futsal.

398588488 822368679895493 1582190002449866253 n Custom 1
foto: MNK Slatina

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content