4. NL BJ-KC-VT Slatina remizirala s Borcem: Sloga se iz Legrada vratila s punim plijenom

Odigrano je 13. kolo 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Na stadionu Antuna Tone Butorca, pred stotinjak promrzlih gledatelja, Slatina i Borac iz Imbriovca remizirali su bez pogodaka. Jak vjetar otežavao je igru, a obrane su u oba sastava bile na nivou te su uspjele amortizirati sve ozbiljnije napade. Domaći nogometaši bili su u dva navrata blizu pobjedničkom zgoditku, ali su Benjamin Dijanešić i Matija Bubaš bili neprecizni. Njihove promašaje mogao je pred sam kraj utakmice kazniti igrač Borca Žarko Bastašić, ali niti on nije zatresao mrežu.

– Obostrano je bilo dosta prilika, a na kraju mogu reći da je rezultat bio realan. Na kraju polusezone, u kojoj smo prebrodili brojne probleme, mogu reći da bi bio zadovoljniji da smo osvojili koji bod više- nakon utakmice izjavio je trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Borac Imbriovec 0:0
Igrač utakmice:
Dorian Bogati

Sloga iz Zdenaca nastavila je uspješni niz pobjedom 3:1 na gostovanju kod Graničara u Legradu. Gosti su bolju igru u prvom djelu utakmice okrunili zgoditkom Brazilca Matheusa De Jesus Silve Felipea u 26. minuti. Još kvalitetnijom igrom u nastavku igrači trenera Danijela Ciglara postigli su još dva zgoditka. Strijelci su bili Petar Špoljarić u 70. i Dominik Pranjić u 81. minuti. Dvije minute kasnije Domagoj Baričić postavio je konačnih 3:1. U drugoj minuti sudačke nadoknade glavni djelitelj pravde Dražen Fejer pokazao je na bijelu točku u gostujućem kaznenom prostoru, međutim vratar Sloge Petar Čiš bio je u tom trenutku nesavladiv.

– Kao i u nekoliko proteklih kola, odlično smo igrali na gostovanju u Legradu. Posebno bih pohvalio Marina Zdelara, Petra Špoljarića i Matheus De Jesus Silvu Felipea- rekao je trener Sloge Danijel Ciglar.

Graničar Legrad – Sloga Zdenci 1:3
Igrač utakmice: Matheus De Jesus Silva Felipe

tablica 22

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content