4. NL BJ-KC-VT Oslabljena Slatina pružila dobar otpor Bilogori 91: Domaćini u završnici došli do sva tri boda

Momčad Slatine otputovala je s oslabljenim sastavom na derbi susret 12. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica kod Bilogore 91 u Grubišno Polje.

Domaća momčad povela je zgodicima Brune Kunšteka u 13. i Ivana Sabljića u 27. minuti, dok je internacionalac u domaćim redovima, Vinicius Muniz Ribeiro, u 31. minuti ubačaj Mateja Kupresa proslijedio u mrežu svog vratara za 2:1.

Matej Kupres u 50. minuti poravnao je rezultat na 2:2, Slatinčani su u nastavku imali nekoliko prilika koje nisu uspjeli realizirati, što je u završnici kaznila domaća momčad. Strijelci za Bilogoru bili su Kristijan Kutanjac u 82. minuti iz igre, te Marin Nikolić u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca.

– Po izuzetno teškom terenu pružili smo odličan otpor domaćoj momčadi. Bili smo nadomak pozitivnog rezultata, ali su nas naših promašaji na kraju koštali bodova- izjavio je trener Slatine Darko Krsnik.

Bilogora 91 – Slatina 4:2
Najbolji u slatinskim redovima: Franjo Farkaš

Dodajmo i kako je utakmica 12. kola između Sloge iz Zdenaca i Mladosti iz Kloštra Podravskog odgođena zbog loših vremenskih uvjeta.

tablica 15

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content