4. NL BJ-KC-VT Nogometaši Slatine i zdenačke Sloge pobjedama žele ostati pri vrhu

Ovog vikenda igraj se utakmice 13. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Danas (subota) u 13:30 sati momčad Slatine, na stadionu Antuna Tone Butorca, ugostit će čvrstu momčad Borca iz Imbriovca. Na tablici Borac se s 24 boda trenutno nalazi na trećoj poziciji, dok je domaća momčad peta s 20 osvojenih bodova.

– Bilo bi lijepo na zimski odmor otići s pobjedom, međutim neće nam biti nimalo lako, stoga moramo odigrati na najvišoj razini kako bi došli do tri boda- svjestan je zahtjevnosti posljedne jesenske utakmice trener Slatine Darko Krsnik.

Slatinčani bi trebali biti kompletni, dok u gostujućoj momčadi neće moći zaigrati Nikola Krušelj i Sanjin Strajnić.

Proteklog vikenda zbog poplavljenog terena u Zdencima momčad Sloge nije odigrala domaću utakmicu s Mladosti iz Kloštra Podravskog, koja će se odigrati 25. studenog.

Sutra u 13:30 sati igrači trenera Danijela Ciglara gostuju kod pretposljednje momčadi na tablici Graničara iz Legrada. Gosti su u ovom susretu favoriti, posebice što u domaćim redovima pravo nastupa nemaju Claudio Andrić i Nino Buzina.

– Ukoliko ponovimo kvalitetnu igru s posljednja dva gostovanja, možemo očekivati pozitivan rezultat- susret je najavio trener Sloge Danijel Ciglar.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content