3. NL SJEVER Pitomača pobjedom u Koprivnici želi zaključiti uspješnu jesen

Uspješnu polusezonu u 3. nogometnoj ligi Sjever momčad Pitomače zaključiti će sutra (subota) kada igra utakmicu 14. kola s Koprivnicom na gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

Pogledom na tablicu, gosti iz Pitomače su favoriti u ovom ogledu, a to su bili i prije dva mjeseca kad je momčad Koprivnice gostovala na pitomačkom Gmanju te iskoristila propuste domaće momčad i došla do pobjede. Sada će momčad trenera Ivana Presečana imati priliku za uzvrat.

– U Koprivnicu putujemo kako bi pobjedom zaključili uspješnu polusezonu. Nemamo problema s ozljedama niti s kaznama, tako da ćemo biti u kompletom sastavu- raspoložen je bio pred posljednji trening Ivan Presečan.

Za razliku od Pitomače, u koprivničkim redovima neće moći zaigrati Marko Radotović i Romano Lisjak. U redovima Koprivnice također vjeruju u pobjedu.

– Dobro radimo na treninzima ovog tjedna, moral u momčadi je na visokoj razini te smo odlučni zaključiti prvi dio sezone pobjedom. Ako dobijem priliku, dat ću sve od sebe kako bi pomogao klubu u lovu na tri boda protiv vrlo dobre momčadi Pitomače– susret je za klupsku Facebook stranicu najavio mladi Kamerunac u redovima Koprivnice Mbou Eloundou Marc-Randy.

tablica 19

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content