PRVA KLUPA U današnjoj emisiji gostuje Saša Topić, ravnatelj OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje u kojoj za nekoliko dana počinje „Cjelodnevna škola“

Ljetni praznici se polako privode kraju, a početak nove školske godine samo što nije. Po dobrom starom običaju, za nekoliko dana, početkom rujna, počet će nova školska godina. Uglavnom sve ostaje isto, učenike čekaju nova znanja, novi počeci i novi izazovi kao i na svakom početku nove školske godine, no posebno novo i pomalo drugačije bit će u 64 škole koje su Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja, odabrane za sudjelovanje u Eksperimentalnom programu „Osnovna škola kao cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja“.

Na području VPŽ četiri su škole u kojima će se provoditi spomenuti program, OŠ Suhopolje, OŠ Augusta Cesarca Špišić Bukovica, te OŠ Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju i Zdencima. Upravo ćemo zato današnju emisiju posvetiti jednoj od tih škola i iz prve ruke saznati kako će izgledati nastava u novoj školskoj godini. Današnji gost emisije je ravnatelj OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, Saša Topić, koji nam je otkrio kako će izgledati nastava. Emisiju poslušajte danas (utorak) od 17 sati.

(www.icv.hr, iv)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content