Pobjednički debi Pitomače, Menegati i Mikulić za preokret i slavlje Grofova, Milinović i Godeč sedam puta tresli mrežu Sladojevčana

Jučer (petak) je započela nova sezona u 3. nogometnoj ligi Sjever. Prvi susret odigrali su Varteks i Međimurje, a slavili su Varaždinci s 2:0. Danas (subota) su odigrani i preostali susreti prvog kola.

“Debi iz snova” u ovom rangu natjecanja imala je momčad Pitomače, koja je u Kotoribi nadigrala domaći Graničar i slavila s konačnih 3:2. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Dario Nađ. Strijelci za Pitomačane bili su novopridošli Fran Kožarić i Mate Tominac, te iskusni Ante Pavličević.

Odličnu igru prezentirala je i Virovitica kod prošlosezonskog viceprvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri, ali na kraju je upisala minimalan poraz (1:0). Strijelac jedinog pogotka bio je Dino Patafta u 87. minuti susreta.

S natjecanjem su startali i klubovi u novoformiranoj Premijer ligi Virovitičko-podravske županije. Danas su odigrana dva susreta. Derbi kola na stadionu Park pripao je domaćem Suhopolju koje se nakon rezultatskog zaostatka vratilo u susret i na kraju slavilo 2:1. Strijelci u domaćim redovima bili su Nikola Menegati i Ante Mikulić, dok je za momčad Lukača 05 poentirao Josip Šoštar.

Bratstvo je na svom Školskom vrtu “deklasiralo” Slavoniju iz Sladojevaca s visokih 8:0. Za momčad iz Gornjeg Bazja četiri pogotka postigao je Dino Milinović, tri puta precizan je bio Dario Godeč, a jednom je mrežu Sladojevčana pogodio Filip Rebić.

Danas su odigrane i dvije utakmice prvog kola 1. županijske nogometne lige koja u novoj sezoni broji 14 klubova. Croatia iz Grabrovnice bila je bolja u Orešcu od istoimenog domaćina rezultatom 2:0, dok je pobjednički niz iz prošle sezone nastavila momčad trenera – igrača Tomislava Filipovića. No Limit TVIN na svom je travnjaku pobijedio Mladost iz Vukosavljevice 4:1.

3. NOGOMETNA LIGA SJEVER – 1. KOLO

Varteks – Međimurje 2:0
Polet (SMnM) – Virovitica 1:0
Podravina – Dinamo (Domašinec) 2:0
Rudar – Koprivnica 1:0
Graničar (Kotoriba) – Pitomača 2:3

PREMIJER ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 1. KOLO

Bratstvo – Slavonija 8:0
Suhopolje – Lukač 05 2:1

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 1. KOLO

Orešac – Croatia Grabrovnica 0:2
No Limit TVIN – Mladost Vukosavljevica 4:1

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content