Nakon što su završili s punjenjem vreća s pijeskom i postavljanja zečjih nasipa, vatrogasce DVD-a Gradina dočekala je vijest o požaru…

Vatrogasci Vatrogasne zajednice općine Gradina, koji od ponedjeljka ujutro, zajedno s brojnim volonterima, članovima lovačkih društava, sportskih klubova, sudjeluju u provođenju mjera zaštite od poplava na najugroženijem području u općini Gradina, u Novom Gracu, gdje pune vreće pijeskom, te postavljaju zečji nasip kako bi spriječili da voda dođe do stambenih objekata, u utorak u noći, imali su još jednu intervenciju.

Po povratku u postaju, operativni članovi DVD-a Gradina dobili su obavijest o požaru objekta u Vladimirovcu, gdje je gorio štagalj, u kojem se nalazila staja sa slamom i sijenom. Brzom intervencijom spasili su stoku i mehanizaciju (traktor i priključci), te nastavili s gašenjem objekta.

U pomoć DVD-u Gradina stigao je i DVD Budakovac. Intervencija je završena u 4 sata, a već ujutro čekale su ih nove zadaće u provođenju mjera zaštite od poplava na području općine Gradina.

(www.vpz.hr, foto: Privatni arhiv)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content