Virovitički “Kumovi” po 17. put organizirali Moto susrete: Sudjelovalo 50-ak klubova Hrvatske, Slovenije, Srbije i Mađarske

Svake godine u lipnju Moto klub “Kumovi” iz Virovitice, uz pokroviteljstvo Grada Virovitice, Turističke zajednice grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, organizira tradicionalne Moto susrete, a jučer (subota) su se bajkeri u Virovitici sastali 17. put.

Kao i svake godine bajkeri iz pedesetak klubova iz Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije i Mađarske, “protutnjali” su Viroviticom da bi se zaustavili u centru grada ne bi li svoje ljubimce na dva kotača predstavili mnogobrojnim zainteresiranim građanima.

Nakon toga uputili su se na prostor Moto-kluba “Kumovi” na Šištatu gdje ih je pozdravio predsjednik “Kumova” Mario Kopfer, a gdje se okupilo oko 1000 pristiglih motorista i pratitelja koji su uživali u prirodnom okruženju.

Oni iz udaljenijih mjesta podigli su i šatore radi prenočišta, bilo je jela i pića za sve, a za glazbeni dio se i ove godine pobrinula rock grupa “Fair Play” iz Slavonskog Broda.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele, M. Bašić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content