Instalacije M&M vaš novi ovlašteni servis za VIVAX klima uređaje

Instalacije M&M od sada je ovlašteni serviser za VIVAX najbolje klime na tržištu. Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu.

Ovlašteni serviser M&M instalacije za VIVAX klimatizaciju nudi jamstvo pri svakoj njihovoj montaži u trajanju od 5 godina uz redovne servise. U ponudi imaju kemijsku dezinfekciju klima uređaja, čišćenje te kompletan servis, montažu i održavanje klima uređaja, ali i odlične ponude klima po super cijenama koji su svima prihvatljive.

PHOTO 2023 04 19

Servisirana i čista klima vam daje zdrav dom bez gljivica i neugodnih mirisa, manju potrošnju eklektične energije, veću efektivnost uređaja i produžuje vijek uređaja zato ih potražite na njihovoj Facebook stranici Instalacije M&M i saznajte više o njima, njihovim ponudama i uslugama ili ih kontaktirajte na broj 098 970 8551 i zakažite svoj termin.

 Dugogodišnje iskustvo u održavanju, servisima i montaži klimatizacijskih uređaja Obrt Instalacije M&M posluje na području Virovitičko-podravske županije te vam svakodnevno stoji na raspolaganju sa širokom ponudom svojih usluga montaže, održavanja i servisa klima uređaja te nudi ostale instalaterske usluge grijanja i vodovoda.

(promo)

PHOTO 2023 04 18 16 59 431

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content