Kako igrati poljski multi loto 20/80 supersport?

Poljski Multi loto 20/80 supersport još je jedna mnogima omiljena lutrija koja je dostupna igračima širom Europe pa tako i u Hrvatskoj. Igrači odabiru 20 od 80 brojeva te ovisno o količini odabranih i pogođenih osvajaju određeni novčani dobitak.

Bitno je napomenuti da su izvlačenja dva puta dnevno, tako da uvijek imate dvostruke šanse za dobitkom, ako, naravno, ponovno uplatite listić prije idućeg izvlačenja. 

Pravila igre za poljski Multi loto 20/80

Sami naziv ove lutrije ukazuje na to da se radi o izvlačenju čak 20 od 80 brojeva. Logično razmišljajući, što više brojeva odigrate te štoviše pogodite, dobitak je veći. 

Pravila za ostatak Europe djelomično se razlikuju od pravila koja se primjenjuju u hrvatskim kladionicama. Dok u drugim europskim državama igrači moraju pogoditi svih 20 brojeva od 80 koji su im na raspolaganju, u Hrvatskoj je dovoljno pogoditi samo 15 brojeva ili 10 brojeva i tzv. plus broj. Samim time veće su šanse za osvajanjem nekog dobitka.

U slučaju ako pogodite sve brojeve, osvajate ogromni jackpot čiji iznos gotovo da ne znamo niti pravilno izgovoriti. Prilično veliki iznos jackpota očekuje vas i u slučaju ako ste promašili tek 1 ili 2 broja.

Rezultati za https://casinouhrvatskoj.com/poljski-multi-loto/ dostupni su online; možete ih pronaći na službenim mrežnim stranicama lutrije ili među rezultatima kladionice u kojoj se odigrali listić.

Koju strategiju odabrati za osvajanjem jackpota?

Napominjemo da je riječ o lutriji odnosno o igri na sreću. Što znači da se svi brojevi izvlače nasumičnim odabirom. Međutim, ako redovno igrate poljski Multi loto i pratite te analizirate izvučene brojeve, shvatit ćete:

  • da se najčešće događa ono što je najvjerojatnije te 
  • ono što je manje vjerojatno, događa se u rijetkim situacijama.

Osim toga, postoje određene strategije koje možete isprobati te tako povećati šanse za dobitkom.

Jednaki omjer parnih i neparnih brojeva

Kada odabirete svoje brojeve za poljski multi loto, nastojte imati približni omjer neparnih i parnih brojeva. Rijetko kada su izvučeni samo parni ili samo neparni brojevi. Recimo, 11:9, 9:11 ili 10:10 bio bi idealan.

Mali i veliki brojevi

Dobitni brojevi najčešće su ravnomjerno raspoređeni „na ploči“, što znači da biste trebali igrati podjednaki broj malih i velikih brojeva. Mali brojevi su do 40, a veliki od 40 pa nadalje.

Ipak, ne treba u potpunosti odustati od one strategije koja kaže da je ponekad dobro odigrati 3 najčešća broja zaredom ili najčešći par brojeva zaredom. „Lopta je okrugla“, stoga je svašta moguće.

Izvlačenje rezultata lota

Jedna od najvećih prednosti poljskog Multi lota 20/80 je ta da je puno veća vjerojatnost za osvajanjem određenog iznosa. Minimalni iznos uplate varira i razlikuje se od kladionice do kladionice. Ipak, što je ulog veći, iznos dobitka također raste. 

Loto se izvlači dva puta dnevno svaki dan: najprije u 14 sati, a zatim u 21:40. Kao što smo ranije spomenuli u kladionicama na području Hrvatske možete odabrati, recimo, 8 brojeva, a šanse za dobitak su 8/15.

Možete odigrati čak 8/10 (10), što znači da ste odabrali 10 brojeva i ako ih je 8 dobitno, na ulog od 5 kuna možete osvojiti čak nekoliko stotina tisuća. Dakle, sami birate strategiju i kombinaciju brojeva za koju mislite da će biti dobitna. (promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content