Virovitičanin fra Antonio Kirin odlazi u Župu Duha Svetoga u Požegu

Odlukom Uprave Hrvatske Franjevačke Provincije Sv. Ćirila i Metoda, fra Gabrijel Bošnjak, dosadašnji župni vikar Franjevačke župe Duha Svetoga u Požegi, premješten je u Samostan Gospe Trsatske u Rijeci, gdje će biti vicemagister novaka i ispovjednik u Svetištu Gospe Trsatske. Na njegovo mjesto u Požegu će doći Virovitičanin fra Antonio Kirin, mladomisnik.

Podsjetimo, fra Antonio Kirin svoju mladu misu služio je u župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici 12. lipnja pod geslom “Radujte se u Gospodinu uvijek! Ponavljam, radujte se!” Više o tome možete pročitati OVDJE.

-Fra Gabrijelu od srca zahvaljujemo na dvije godine predanoga služenja u našem bratstvu i župi. Vjerujemo da je ostavio dubok trag u srcima svih s kojima se susretao. Neka mu Požega uvijek ostane u srcu, tu je proveo prve dvije godine svoga svećeničkog života. Neka ga Gospodin blagoslovi i uzdrži u svakom nastojanju oko dobra i na novim službama. Fra Antoniu želimo dobrodošlicu. Radujemo se zajedničkom životu i radu – poručili su požeški franjevci.

(www.icv.hr, Franjevačka župa Duha Svetoga, foto: M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content