MYSTIC BAR PONOVNO OTVARA SVOJA VRATA Uživajte u predivnom ambijentu Dvorca Pejačević uz bogatu gastro i eno ponudu, sladoled i vrhunske koktele

U utorak 12. travnja, Mystic bar u Virovitici, koji se nalazi u sklopu Dvorca Pejačević, otvara svoja vrata u novoj sezoni. Krasit će ga velika terasa s predivnim pogledom na kojoj će gosti moći uživati za vrijeme toplih večeri i dana koji su pred nama. Iako se nalazi u samom srcu grada, lokacija je opet tiha i mirna te idealna za predah od užurbane svakodnevice. Svojom kvalitetnom uslugom upotpunit će vaše slobodno vrijeme koje ćete moći provesti s vašim prijateljima i obitelji.

Osim standardnih pića i toplih napitaka, u svojoj će bogatoj ponudi imati plate pršuta i sira s prilozima po vašoj želji koje ćete moći kombinirati uz butelje vrhunskih vina.

MG 0162

Mystic se pobrinuo i za vaše mališane koji će moći uživati u raznim okusima sladoleda. U svojoj će ponudi također imati i vrhunske koktele, koji će vas rashladiti u tople ljetne dane, ali i noći. Klasični i vječni, svaki sa svojom pričom, načinjeni od najboljih sastojaka, uljepšat će vam vrijeme odmora, samoće ili društva.  (promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content