Uređaji za kuhinju koji će vam olakšati pripremu zdravih namirnica

Proces pripreme hrane i pića se mijenja, vrijeme pripreme se smanjuje, a sve hranjive tvari pohranjuju. Ne morate se odreći svoje omiljene hrane i pića, samo trebate nabaviti uređaje koji učinkovitije pohranjuju ono što volite.

Nije teško voditi zdrav život. Nije potrebno izgladnjivati ​​se dijetom i vredno trenirati, zdrav život znači umjerenost svaki dan i konzumaciju zdrave hrane i pića.

Kava u kapsuli umjesto klasičnog pripravka

Ako tražite savršenu šalicu kave, kapsule za kavu su definitivno najbolje. Kapsula za kavu sadrži najkvalitetnije vrste kave i aditive za što bolji okus, ali je i priprema vrlo važna kako bi šalica kave bila ukusna.

Aparat za kavu ispušta optimalnu temperaturu vode pod određenim pritiskom tako da se svaka kapsula kave tretira jednako i najbolje kako bi se dobio savršen espresso. Kada se kofein unese u ograničenim količinama, metabolizam se ubrzava, masne naslage se brže sagorijevaju, mišići se brže oporavljaju i učinak svake tjelesne aktivnosti je bolji.

Espresso je dobar za tijelo, uvijek je točno određen i lako se priprema. Zato su kapsule kave najbolje ako svaki dan želite započeti s više energije i mentalne snage za sve izazove koji vas očekuju. Zato se razveselite dobrim aparatom za kavu.

Ekspres lonac – brza priprema bilo kojeg jela

I kao što je kapsula za kavu najbolji izbor kada je u pitanju šalica kave, tako je espresso lonac najbolji način za pripremu jela bez gubitka vitamina i minerala.

Riječ je o kuhanju pod pritiskom, što skraćuje vrijeme pripreme i zahtijeva puno manje energije pa su mjesečne uštede velike. Kada je potrebno manje vremena za pripremu jela, brza hrana će se rjeđe jesti, a bit će i više kvalitetnih obroka.

Vrijeme kuhanja hrane zvuči nevjerojatno, uvjerite se sami:

  • Piletina se kuha 6-8 minuta
  • Svinjetina 20 minuta
  • Govedina 25 minuta
  • Grah 30 minuta
  • Kupus, mrkva, krumpir 3-6 minuta
  • Voće također oko 5 minuta
  • Riba oko 10 minuta…

Za pripremu ukusnog obroka potrebno je manje vremena nego što bi stigla naručena pizza! Ovakav način kuhanja dovest će vas do češćeg kuhanja i zdravijih obroka.

Važno je kupiti ekspres lonac provjerenih proizvođača, s nekoliko sustava sigurnosnih ventila, a svaki put se treba pridržavati uputa za pripremu. Takva upotreba će biti sigurna, a lonac će služiti mnogo, mnogo godina. Namirnice će biti zdravije, obroci će biti domaći, a red će stati!

Miješalica

Višenamjenski blender može sjeckati, gnječiti, sjeckati, pripremati smoothieje i druga zdrava pića u svakoj čaši.

Lako je i jednostavno kombinirati namirnice koje je inače teško kombinirati te napraviti osvježavajuće napitke, umake i kašice za poboljšanje zdravlja bez posebnih postupaka.

Nemojte čekati da vam nalaz krvi pokaže da je tijelo počelo patiti od nezdravog života i premalo vitamina koje ste uzeli. Svaki dan uključite drugu kombinaciju voća i povrća, razne namirnice koje inače ne biste jeli i gledajte kako se vraća energija, koža i kosa sjaje, a imunitet uspješno svladava sve izazove.

Započnite dan s aparatom za kavu i šalicom espressa, za međuobrok pripremite smoothie s voćem i slasan doručak, a obroke pripremite u espresso loncu i na njemu provedite neko vrijeme. Tako se živi zdravije! (promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content