Udobnost na prvom mjestu – kako odabrati trendi trenirku?

Ne, ne priviđa vam se, gotovo dvije godine provedene u različitim stupnjevima društvene izolacije rezultirale su velikim povratkom trenirki. One su poplavile ulice i društvene mreže i postale novi trend za koji nam se čini da neće toliko brzo proći. Zašto? Zato što se udobnosti teško odreći.

Božić je gotov, a preostala su nam više od dva duga mjeseca zime. Nova trenirka bit će vam potrebna i sasvim sigurno će vam podići raspoloženje. Bez obzira na to je li riječ o hlačama za jogu ili predimenzioniranoj trenirci jarkih boja, svi kod kuće volimo biti u udobnoj odjeći dok se opuštamo uz šalicu kave ili čaja, čitamo knjigu ili bingamo serije. No gdje pronaći onu idealnu?

Iako se odabir udobne trenirke može činiti jednostavnim zadatkom, najveći je problem pronaći mjesto koje vam nudi dovoljno široku paletu boja i bezbroj krojeva među kojima ćete pronaći baš onu trenirku koju ste poželjeli.

gdje pronaci najveci izbor trenirki

Gdje pronaći najveći izbor trenirki?

Nerijetko modni brendovi nude samo nekoliko modela trenirki pa potraga za onom pravom može biti iscrpljujuća. No, ne brinite, otkrili smo mjesto koje ima zaista velik izbor, a najbolja stvar u cijeloj priči jest što uopće nećete morati juriti po gradu ili šoping-centrima. 

Udobno se smjestite i počnite pregledavati ženske trenirke na answear.hr. U ponudi ove internetske trgovine pronaći ćete najpoznatije brendove kao što su Emporio Armani za žene, Puma, adidas, Sixth June. Njihova dostava je brza, a povrat jednostavan.

Trenirke više nisu samo odjevni komad koji nosite kad ste doma ili tijekom sportskih aktivnosti, one preuzimaju i najtrendi ormare. Gornji dio trenirke s kapuljačom i kombinacija hlača i hoodice više nisu rezervirani samo za vikende, već su postali pravi saveznik u svakodnevnom životu. Kombinirane s blejzerom, chunky nakitom, dugim kaputom i čizmama iz ‘90-ih, one vladaju street styleom i Instagram feedovima modnih influencerica.

Pa kad odjevna kombinacija poput kompleta hlača i hoodice ima toliku modnu moć, zašto se zadržati samo na jednom paru? Evo koje kombinacije su nam omiljene: Adidas Performance trenirka u ljubičastoj boji idealna je za sportske aktivnosti, ali i za duge Netflix maratone, a trenirka Answear Lab sive boje neizostavna je za grad, za piće s prijateljicama, šetnje, druženja. Siva trenirka ujedno je i najpoželjnija trenirka jer se sive nijanse mogu kombinirati baš sa svime, a ako je još i malo oversized – mogućnostima zaista nema kraja.

Kako odabrati udobne papuče?

Vrijeme koje provodimo kod kuće obilježava svakako dobra trenirka, no što je sa stopalima? Za zimske dane, kad je vani hladno i jednostavno smo sretni što smo doma i ne moramo izlaziti na hladnoću, idealne su UGG ili Emu papuče s mekanom toplom vunenom postavom, a ako tražite dostupniju varijantu, naš prijedlog su svakako kućne papuče brenda Answear lab koje mogu biti u obliku čizmica ili natikača s dva remena, naravno ispunjene mekim umjetnim materijalom u kojem će vam stopala biti ušuškana i na toplom.

One kojima je stalo do fensi izdanja donedavno nezanimljivih papuča, veselit će modeli brendova Emporio Armani, Boss, Karl Lagerfeld, Calvin Klein koji mogu biti od brušene kože, tekstila, vune ili umjetnih materijala.

Predlažemo da se primite pretraživanja na https://answear.hr/k/zene/obuca/papuce i odaberete one koje vam se najviše sviđaju. Koje god izabrali, sigurni smo da ćete još više uživati u toplini svoga doma i ugodi koju vam pružaju tople i udobne papuče. (promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content