2. PIKNIK U DVORIŠTU Ovog vikenda na druženje dolaze band “Freeway” i Oldtimer klub Virovitica

U subotu, 28. kolovoza, održat će se još jedno druženje u prirodi pod nazivom „Piknik u dvorištu“ gdje svatko donosi svoje jelo i piće i stvari s kojima će se unutar kruga poznanika ili obitelji družiti i zabavljati. Sve počinje u 17 i završava u 20:30 sati, a kao i prvi piknik, održava se na otvorenom prostoru bivše vojarne u Virovitici te u organizaciji udruge „Nota“ iz Virovitice.

Drugom manifestacijom „Piknik u dvorištu“ povezat će se blues & rock glazba i oldtimeri. Uz band „Freeway“ i Oldtimer klub Virovitica najavit će se „Rock & Blues Festival Virovitica“ koji će se održati 4. rujna na istoj lokaciji.

U sklopu „Rock&Blues Festivala“ održat će se i radionica usne harmonike, a vodi ju Matej Blažević čiji je YouTube kanal uvršten na svjetsku listu „Top 25 kanala za usnu harmoniku“ i koji danas ima oko 10.800 pretplatnika iz cijelog svijeta, najviše iz SAD-a, Francuske i Njemačke.

Kroz radionicu će se prezentirati instrument i tehnika sviranja usne harmonike, polaznici će dobiti osnovu o sviranju, a oni najhrabriji imat će priliku pokazati na završnoj večeri što su uspjeli svladati na kratkom tečaju. Svaki polaznik će dobiti usnu harmoniku i sav notni materijal koji će se obrađivati unutar radionice.

(www.icv.hr)

Radionica usne harmonike Matej Blazevic i RB festival1 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content