Vanjska linija 1234 Virovitice jedna od najubojitijih u 1. ligi: Dolaskom iskusne Maje Mlinarić Lavice su počele osvajati bodove

Tamara Hudoletnjak, igračica prvoligašica 1234 Virovitice, već je rečeno, najkorisnija igračica 1. rukometne lige za žene u napadu. Međutim u ekipnim sportovima jedna igračica ne može sama, već mora imati kvalitetnu podršku i ostatka ekipe.

Rukometašice 1234 Virovitice počele su osvajati bodove tek kada se ekipi priključila Maja Mlinarić. Iskusna Maja počela je igrati za virovitički sastav u sedmom kolu u utakmici s varaždinskom Kokom. U prvoj utakmici Virovitičanke su poražene, a zatim je uslijedio rezultatski preporod. To se vidi po statističkim pokazateljima Maje Mlinarić.

Maja je osmi strijelac lige, a kada se gleda prosječno po utakmici, treća je. U još dvije kategorije Maja je treća. To su postignuti zgodici s vanjskih pozicija i po ukupnom broju upućenih šuteva s vanjskih pozicija. Druga je po prosječnom broju šuteva s vanjskih pozicija. Peta je po ukupnom broju šuteva na gol, a šesta u efikasnosti postotka šuta iz kontre. Njezini statistički pokazatelji bili bi još bolji da je igrala od početka natjecanja, a sigurno bi bila i bolja pozicija na tablici virovitičkih rukometašica.

rukomet nika 1 Custom

Najmlađa u prvoj postavi vanjske linije 1234 Virovitice Nika Deskar također ima nekoliko odličnih statističkih pokazatelja. Peta je u ligi po broju izborenih sedmeraca, šesta po prosječno izborenim sedmercima po utakmici, a 10. po broju upućenih šuteva s vanjskih pozicija. Nika je ukupno 32. strijelac lige.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content