1. HRL SJEVER Rukometaši Viro Virovitice bili su nadomak iznenađenja u susretu s drugoplasiranim Ivanićem

Malo je nedostajalo rukometašima Viro Virovitice da u 19. kolu 1. lige Sjever prekinu niz od sedamnaest uzastopnih poraza.

Pred utakmicu, domaćim igračima nitko nije davao ni gram nade za uspjeh u susretu s Ivanićem koji se nalazi na drugom mjestu na tablici i zaostaje samo bod za vodećom Moslavinom.

Gosti su u utakmicu ušli vjerojatno “lako ćemo”, dok su domaći igrači krenuli puni elana s ciljem da se dokažu u ogledu s renomiranim suparnikom. Gosti su imali stalnu minimalnu prednost tijekom cijele utakmice, ali niti jednog trenutka njihova pobjeda nije bila sigurna.

U nekoliko navrata domaći igrači su bili u prilici izjednačiti rezultat, jednom i pred sam kraj utakmice, ali nažalost nisu uspjeli – izgubili su 25:22. Nažalost na samom kraju se ozlijedio mladi Matej Oršulić. Nadamo se da ozljeda nije teže naravi i da će se Matej brzo vratiti na parket.

– Pokazali smo da se možemo nositi s ostalim momčadima iz lige. U ovom smo susretu iznenadili i sami sebe. Nekompletni smo bili blizu iznenađenja. Nama bi i osvajanje jednog boda bio poticaj za daljnji rad i igru – rekao nam je Darko Grdić, trener Viro Virovitice.

Viro Virovitica: Gabrijel Marijanović, Marko Šulentić 2, Hrvoje Vašarević 2, Leon Dujmović 1, Dominik Arsić, Matej Oršulić 3, Alen Đurđević, Deni Vilček, Karlo Štimac, Karlo Moslavac 6 (1), Antonio Starčević 2, Krešimir Godeč 2 i Toni Smutni 4. Trener: Darko Grdić.

Sedmerci: 2 (1)

Isključenja: 8 minuta (Dujmović, Moslavac, Starčević i Godeč – svi po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content