FOTO Virovitički rukometaši polusezonu otvorili domaćim porazom od KTC-a, Darko Grdić preuzeo trenersku poziciju

Nakon završetka međunarodnog rukometnog turnira za mlađe kadete, odigrana je utakmica 14. kola 1. lige Sjever između rukometaša Viro Virovitice i križevačkog KTC-a.

Nova klupska uprava za trenera seniorske ekipe postavila je Darka Grdića, dok je u igračkom kadru također jedno novo lice. Riječ je o iskusnom ljevaku Dubravku Benku. Domaća momčad je s dva boda čvrsto prikovana za dno tablice, dok se gosti iz Križevaca bore za naslov prvaka.

Gostujući trener, inače nekadašnji igrač i trener Viro Virovitice Dalibor Sokač u Viroviticu je doputovao sa samo jedanaest igrača što mu je očito bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu.
Domaća momčad je povela 1:0, a sve nakon toga je bilo u rukama gostiju. Prvi dio Križevčani su održavali razliku od pet do šest pogodaka, dok se u drugom dijelu ta prednost povećala prvo na deset, a vrlo brzo i na 15 pogodaka. Na kraju je KTC uvjerljivo pobijedio 34:18.

IMG 8910 Custom e1580729932426

U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice gostuju kod vodeće momčadi lige – kutinske Moslavine.

Viro Virovitica: Karlo Štimac 1, Antonio Pavić, Marko Šulentić 1, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović, Matej Oršulić, Davor Harš, Deni Vilček 1, Karlo Moslavac 1, Marko Đeri 3, Ivan Predragović 3, Stefan Oluić 1, Antonio Starčević 2, Krešimir Godeč 1, Toni Smutni 2 i Dubravko Benko 2.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”577951″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content