Tko su mladenci za koje je Radio Virovitica svirao čak pet dana? Upoznajte Ilinku i Kristijana

Da ljubav ne bira mjesto i vrijeme, najbolje znaju Ilinka Grgić i Kristijan Gojmerac iz Jugovog Polja, koji su se vjenčali prošle subote. Kupidova zlatna strelica pogodila ih je u Cabuni na benzinskoj crpki prije nekoliko godina. – Kada sam je ugledao, svijet se potpuno promijenio, nisam mogao prestati gledati u njezinom smjeru, prema njoj – smješka se Kristijan. Još pomalo umorni od subotnjeg, zasad jednog od najvažnijih dana u životu, drže se za ruke i prepričavaju kako su se upoznali. -Zapravo nas je upoznao jedan zajednički prijatelj, bili smo jako uzbuđeni pa je prijatelj preuzeo stvar u svoje ruke i nije pogriješio – ističe Ilinka.

mladenci dupla 2 Custom

Kroz smijeh Ilinka prepričava kako je ona zapravo poduzela prvi korak nakon službenog upoznavanja. – Nastavili smo se družiti u subotnjem izlasku, zajedno sa svim zajedničkim prijateljima plešući i pjevajući cijelu noć- kaže. U narednim danima uslijedio je odlazak na bazen, uživanje u sladoledu i ljetnim noćima. Prije tri godine zaručili su se te započeli planirati vjenčanje. A ono je bilo predivno.

U zajednički život ušli su sa zaista puno dobrih želja – samo 810 poželjeli su im članovi obitelji, zatim prijatelji, rodbina i poznanici putem Županijskog radija Virovitice. Ilinka i Kristijan postali su tako mladenci koji su oborili rekord po broju želja u novijoj povijesti radija. Za njihovu sreću, zdravlje, dobar provod u svatovima, izvrsnu atmosferu, sreću u bračnoj luci, razumijevanje i međusobnu podršku Radio Virovitica svirao je punih pet dana.

mladenci dupla 3 Custom
– Bilo nam je drago čuti sve te želje preko radija, zbilja smo se raznježili, ali i razveselili. Nažalost nismo mogli poslušati baš sve. Započele su se emitirati u utorak, a završile su u subotu, a kao mladenci imali smo dosta obaveza pa nam je neka i promakla – kaže Ilinka, dirnuta pažnjom članova obitelji i drugih čestitara.

S 810 želja, ovi veseli mladenci postali su apsolutni rekorderi popularne i prepoznatljive emisije „Želje i pozdravi“ koja je ujedno i najstarija redovita emisija na Županijskom radiju Virovitica, koji djeluje više od 60 godina. – Već desetljećima naš Radio do srca mladenaca, ali i do njihovih obitelji i svih koji se s njima raduju dolazi putem glazbenih želja. Drago nam je što smo dobili prave mladence rekordere, želimo im obilje zdravlja i sreće u zajedničkom životu te pozivamo sve druge mladence da svojim željama sruše ovaj simpatični rekord – pozvala je Blaženka Grdenić, glavna urednica Županijskog radija Virovitica. (www.icv.hr, lmh)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content